Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ...

W tym temacie chciałem się was zapytać jak i też dowiedzieć kilka rzeczy o niektórych sprawach.Już wam mówię jakich.

Ostatniego czasu zostałem okradziony na Fifa 13 Ulimate Team.

Związku z tym chce się zrewanżować tworząc program:

Taki w Pancie przedstawienie.

rqq.png
Jak mozna sie domysliec chodzi mi o takie cos.Gosc wypelnia wszystko ucieszony wpisuje ile chce coinsów a mi passy wysyla np na e mail ja wchodze okradam wychodze :)
Napiszcie co o tym sadzicie i jak to zrobić.Szukam osoby z która mógłbym takie cos zrb.Ah zapomnialbym nagrywałbym to na yt i takie program robilbym z kims z kazdej gry :)
Pozdrawiam Szymon
Ps:Oczywiscie taki program w lepszej formie nie jak na pancie :PPP
Opublikowano

Czyli chcesz żeby ktoś napisał program za pomocą którego Ty byś okradał innych ludzi? No way.

Btw. tutaj takim nie pomagamy. ;)

Opublikowano

Nie do

Czyli chcesz żeby ktoś napisał program za pomocą którego Ty byś okradał innych ludzi? No way.

Btw. tutaj takim nie pomagamy. ;)

Nie dokąńca chce zeby mnie ktos nauczył i znim mógłbym to robić ;))))

Opublikowano

1) Naucz się języka polskiego,potem bierz się za języki programowania.

2) Ktoś Cię okradł,zapewne z Twojej winy,a Ty się chcesz zrewanżować okradając kogoś innego? I jeszcze ktoś ma Ci w tym pomóc? Tutaj nie uzyskasz pomocy w kradzieży.Na przyszłość bądź mądrzejszy,a Cię nie okradną.

Opublikowano

1) Naucz się języka polskiego,potem bierz się za języki programowania.

2) Ktoś Cię okradł,zapewne z Twojej winy,a Ty się chcesz zrewanżować okradając kogoś innego? I jeszcze ktoś ma Ci w tym pomóc? Tutaj nie uzyskasz pomocy w kradzieży.Na przyszłość bądź mądrzejszy,a Cię nie okradną.

Widze ze mądrala się znalazl.

Mam klawe jebniętą co na to poradze ?

po 2 . Ktos ze znajomych z origin to zrobil.Tak tak jestem taki chce rewanzu

Oczywiscie taka osba dostała by kase za to ...

Opublikowano

Dobrze,że poprawiłeś błędy,lepiej się czyta ;).Nawet za kasę,na tym forum nikt w kradzieży Ci nie pomoże.

Na ulicy ktoś podejdzie i da Ci w pysk.Ty,aby się "zrewanżować" znajdziesz inną osobę i zrobisz to samo?

Opublikowano

Dobrze,że poprawiłeś błędy,lepiej się czyta ;).Nawet za kasę,na tym forum nikt w kradzieży Ci nie pomoże.

Na ulicy ktoś podejdzie i da Ci w pysk.Ty,aby się "zrewanżować" znajdziesz inną osobę i zrobisz to samo?

No nie.Ale sluchaj tutaj chodzi o gre nie realne życie,

Opublikowano

Nie orientuję się w tej grze,nie wiem czy konta mają realną wartość,i czy można nimi handlować,ale jeśli ukradniesz konto warte kilkaset zł,możesz liczyć się z wizytą policji,ewentualnymi odwiedzinami właściciela,który może Cię odnaleźć,jeśli się trochę zna.A wtedy miło nie będzie.

Kradzież to kradzież,czy to wirtualna,czy realna,jest traktowana tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...